Westermo

Westermo

Ett visuellt diskussionsunderlag med möjligheten att navigera mellan produkter

Interaktivt visualiseringsverktyg

Westermo, även känt som Westermo Network Technologies och Westermo Teleindustri, utvecklar, tillverkar och säljer robusta industriella nätverkslösningar och datakommunikationsprodukter. Företagets huvudkontor och svenska säljkontor ligger i Kopparlunden i Västerås.

 

Mindflowers uppdrag:

Utmaning

Inför världens största tågmässa, InnoTrans in Berlin, behövde Westermo ha ett "showcase", i form av en presentation, som överskådligt och pedagogiskt illustrerar olika problem som kan uppstå i tågspecifika datanätverk och hur Westermos produkter löser dessa problem. Mässbesökarna skulle känna igen sig i sin egen miljö, det vill säga i tågen, tågens datanätverk och den kommunikation som sker där.

Lösning

Vi tog fram ett animationsbaserat showcase med fjorton olika produkter. Showcaset innehåller animerade sekvenser med 3D-modelerade tåg och tågspecifika miljöer som tydligt visar applikationer, problemuppkomst och hur problemen kan elimineras med Westermos produkter. Produkterna finns även med som roterbara modeller med faktaspecifikationer. Vi valde att göra showcaset plattformsoberoende för största möjliga användbarhet bland Westermos många kanaler och återförsäljare världen över.

"För oss tjänar showcaset både som eyecatcher på mässor och som ett visuellt diskussionsunderlag som vi kan möta kunden över. Möjligheten att navigera mellan produkter, visa olika koncept och gå in på systemnivå ger mer kraft till kundmötet."

- Mats Myhr, produktansvarig

 

 

Vill du veta mer?

Kontakta mig!

Staffan Andersson

Staffan Andersson

Produktägare

Urval av case

Seco Tools

Seco Tools

Genom att visualisera data skapar vi möjlighet att tidigt i processen identifiera och förhindra överproduktion, onödig energianvändning och CO₂e-utsläpp samt stödjer återvinning.

Hubbla

Hubbla

Upptäck din stads kultur, historia och konst med mobilappen Hubbla.