Om oss

Vår vision och drivkraft

Ända sedan starten 2006 har Mindflower vägletts och inspirerats av visionen att hjälpa företag att digitalisera sina drömmar. Vår drivkraft har alltid varit att skapa smarta digitala lösningar som adderar värde till vår kunds affär, användaren och samhället i stort.

Vi är nyfikna och sätter stort värde i att utmana och utforska för att hitta den smartaste lösningen till våra kunder.

För att nå vår vision behöver vi hängivna medarbetare som delar våra grundläggande värderingar och som arbetar tillsammans. 

Idag är vi ca 25 nyfikna medarbetare som alla delar känslan av att det är roligt att gå till jobbet. Vi träffas dagligen, lär av varandra och delar erfarenheter. Vår samlade kunskap är vår största styrka. Syftet är enkelt! Vi vill att både du som kund och medarbetare hos oss ska känna dig trygg med att vi kan utvecklas tillsammans under en lång tid framöver.

Varmt välkommen hem till oss på Linslagargränd 1 i Kopparlunden, Västerås.

Våra värderingar

Vi har nått dit vi är idag genom att agera sunt och ansvarsfullt. Våra värderingar utgör både vår kompass och inspiration och hjälper oss att navigera i vårt arbete på Mindflower.

Keep it simple and transparent

Vi kommunicerar och agerar på ett enkelt, lättförståeligt och transparent sätt. Vi utvecklar och levererar lösningar och tjänster med fokus på kundnytta.

Just do it

Vi tillsammans skapar vår arbetsplats. Vi väntar inte på att någon annan ska lösa problem som vi ser utan ser det som en möjlighet till förbättring.

Be nice

Vi behandlar människor med värdighet och respekt.

Use resources wisely

Vi använder pengar, tid (kunders, kollegors och vår egen) och jordens ändliga resurser smart och med omtanke.