Partner

I syfte att kunna erbjuda våra kunder den allra bästa lösningen jobbar vi i nära samarbete med utvalda partners. Det tycker vi är smart!

Kontakta oss

Dynamicweb

Genom vårt partnerskap med Dynamicweb har vi möjligheten att erbjuda kunder en allt-i-ett-plattform! Dynamicweb är den enda plattformen som kombinerar CMS, PIM, e-handel och marknadsföring. En optimerad kundupplevelse kan vara avgörande för en framgångsrik e-handel, därför skräddarsys allt innehåll i Dynamicweb plattformen och återanvänds. Partnerskapet ger även våra kunder tillgång till stöd, support, utbildning och mer expertis. 

 

Low-code med Flowfactory

Flowfactory är en svensk low-code-plattform för kraftfulla affärsapplikationer – den första av sitt slag på den nordiska marknaden. Med Flowfactory sker applikationsutveckling snabbare än med traditionell utveckling, med hjälp av drag & drop funktioner.  Det går även att lägga till egen kod, och är på så sätt mycket flexibelt utan begränsningar. Plattformen hanterar både gränssnitt, logik och data, och kan levereras som en molntjänst eller intern installation (on-premise). Flowfactory växer snabbt och har kunder som Region Stockholm, Siemens, Länsstyrelserna och LoginHasselberg. Mindflower har kompetens på Flowfactory och är en nära samarbetspartner. 

 

Vill du veta mer?

Kontakta oss