Skräddarsydda Augmented Reality -lösningar för förstärkt verklighet

Välkommen till Mindflowers avancerade tjänster inom Augmented Reality (AR), Spatial computing, Mixed Reality och Virtual Reality! Vi är passionerade inom att leverera skräddarsydda lösningar som utnyttjar den senaste tekniken för att skapa enastående upplevelser för våra kunder.

Utforska Mindflowers expertis inom AR-teknologi

Augmented Reality (AR) förstärker den verkliga världen med digitala element, vilket skapar interaktiva och engagerande upplevelser för användarna. Med vår expertis inom AR kan vi skapa innovativa lösningar för allt från produktvisualisering och marknadsföring till utbildning och underhållning.

Förbättra din upplevelse med våra Augmented Reality-tjänster

Spatial computing är en banbrytande teknik som integrerar digitala element i den fysiska världen, vilket möjliggör interaktion med digitala objekt och information på ett naturligt sätt. Genom att använda spatial computing kan vi skapa immersiva och interaktiva upplevelser som tar din verksamhet till nya höjder.

När ska man använda Virtual Reality, Mixed Reality Spatial computing

Med Mixed Reality (MR) kombinerar vi den verkliga världen med virtuella element för att skapa en helt ny upplevelse. Genom att blanda fysiska och digitala miljöer kan vi skapa innovativa lösningar för allt från produktvisualisering och marknadsföring till utbildning och simulering. Virtual Reality (VR) tar användarna till helt nya världar och upplevelser genom immersiv teknik. Med våra skräddarsydda VR-lösningar kan du skapa interaktiva och realistiska miljöer för träning, spel, simuleringar och mycket mer.

Förbättra din upplevelse med våra Augmented Reality-tjänster

Vi vet att det kan vara svårt att hänga med i denna värld av AI, AR, VR, MR och alla nya akronymer. Det händer mycket och fort. Vårt dedikerade team av experter inom Augmented Reality, Spatial computing, Mixed Reality och Virtual Reality är här för att hjälpa dig att förverkliga dina visioner. Vi arbetar nära med dig genom varje steg av processen för att säkerställa att du får en skräddarsydd lösning som passar perfekt för ditt företag eller projekt. Utforska våra tjänster inom Augmented Reality, Spatial computing, Mixed Reality och Virtual Reality idag och ta din verksamhet till nästa nivå med innovativa och engagerande upplevelser. Kontakta oss för en konsultation eller för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina mål.

FAQ

Spatial computing, även kallat rumslig databehandling, innebär att datorer tar hänsyn till både den virtuella och fysiska miljön. Det är ett övergripande begrepp som inkluderar tekniker som AR, VR, MR, samt andra områden som AI, IoT, sensorer, positionering, Big Data och Machine Learning. Denna typ av databehandling möjliggör att fysiska objekt, såsom självkörande bilar, Autonoma Mobila Robotar (AMR) och robotdammsugare, kan interagera med och reagera på den fysiska miljön på ett intelligent sätt. Idag förknippar vi Spatial Computing mest med Mixed Reality headset så som Apple Vision Pro eller Meta Quest VR glasögon.

Augmented Reality, Förstärkt verklighet eller Förhöjd verklighet på svenska är ett begrepp inom informationsteknik. Enkelt utryckt är att man lägger på ett digitalt lager ovan på den fysiska med hjälp av teknik som smarta glasögon, telefon, surfplatta eller dator. Det digitala lagret kan vara en digital form eller visuellt lager av data som matchar den fysiska världen geometriskt i realtid.

Detta görs genom att använda optisk spårning genom kameran, samt genom enhetens inbyggda gyro och ibland också genom GPS

Läs mer här

VR står för Virtual Reality, virtuell verklighet på svenska. Det är en uppslukande upplevelse i en virtuell värld inuti ett headset där man ibland kan interagera med världen med hjälp av handgäster eller handkontroller beroende på vilket headset man använder. Upplevelsen kan förstärkas med ljud som agerar som ljud skulle göra i verkliga världen om man rör eller förflyttar huvudet.
Denna virtuella värld kan vara filmad eller fotad med en 360 graders kamera, eller helt eller delvis gjord med datorgenererad 3D grafik.

Mixed reality, mixad verklighet på svenska, är när enheten, oftast såkallade smarta glasögon, kan skapa en ny form av upplevelse där digitala objekt samexisterar och interagera med den fysiska världen. Detta sker sömlöst genom en många olika typer av tekniker en av dessa kan vara LiDAR (Light Detection and Ranging) där sensorn kan användas både för att bedöma avståndet samt känna igen objekt i bilder. I Mixed reality finns det möjlighet till 2 eller flera personer att samarbeta och interagera med digitala holografiska element i den fysiska världen. Ofta har enheten förståelse för handspårning och handgäster samt ögonspårning och talinmatning.

Genom att blanda element från både AR och VR skapar mixed reality en kraftfull upplevelse som kan användas inom en mängd olika områden, inklusive spel, utbildning, design, medicin, arkitektur och mycket mer.

Kontakta oss om ert nästa projekt!

Vill du prata med en kundansvarig direkt? Klicka här!