Systemutveckling

Vi tror på långsiktig utveckling med framtidsäkrade och hållbara IT-lösningar. Tillsammans bygger vi applikationer, digitala stöd och integrationer helt utifrån era unika behov – med hela paletten av tekniker och plattformar till förfogande. Även om vi älskar teknik är utvecklingen inte ett självändamål. Vi bygger smart med affärsnytta i fokus. Med teknikval som low-code och kreativa lösningar inom områden som Internet of Things, AR och AI, driver vi hållbar digitalisering som skapar långsiktiga värden för människor, organisationer och samhällen.

Kontakta oss

Low-code snabbt och effektivt

Med low-code – drag & drop teknik – i stället för traditionell programmering, minskar vi utvecklingstiden. Vi kan enkelt och snabbt bygga nya applikationer och anpassa gamla så att hela applikationsportföljen harmoniserar. Och low-code är faktiskt mycket bättre än så. Det är lika enkelt att utveckla avancerade och komplexa applikationer som kan integrera med de du redan har. Och det spelar ingen roll om du använder egna eller externa datakällor. Man kan verkligen snacka om en win-win-situation.

En komplett integrationslösning

Med vår egenbyggda integrationsmotor, MIM (Mindflower Integrations Motor) integrerar vi plattformen Dynamicweb, där din e-handel finns, med ditt affärssystem och dina applikationer. Man kan säga att MIM pratar med olika applikationer, e-handelsplattformen och hela affärssystemet och skickar vidare den information som behövs för att kunden ska kunna köpa dina produkter så snabbt och smidigt som möjligt.

Vidareutveckling och förvaltning

Förvaltning  innebär att vi ansvarar för att kundens applikationer fungerar och att vi implementerar nya funktioner efter önskemål.  Vårt mål är att effektivisera din verksamhet och därför föreslår vi förbättringar. Mindflowers specialister nyutvecklar och bygger om applikationer till nya plattformar.

Scrum som ramverk för vår arbetsmetod

Världen är i ständig utveckling och det behöver även vi vara. Därför väljer vi SCRUM som ramverk för vår arbetsmetod.