Utnyttja kraften av visualisering.

Våra hjärnor klarar av mycket och i hög hastighet, men den har svårt att filtrera information när vi utsätts för många intryck samtidigt. Med hjälp av bra visualisering kan hjärnan snabbt plocka upp rätt information. Situationen bestämmer tekniken.

Animation och illustration

Svårt att visa en funktion eller idé? Vi gör det visuellt med hjälp av 3d. En bild säger mer än 1000 ord, en animation återger något som kan vara omöjligt att förklara i text eller bild. Har du bara en skiss på en ide formar vi om den till en fotorealistisk produkt. Eller varför inte utnyttja den guldgruva ni möjligen sitter på i form av cad. 

Visualisering av data

Visualisering av data gör att vi sparar tid och resurser genom att vi minskar den kognitiva belastningen. Komplicerade data filtreras till visuella renderingar, som leder till snabbare beslut samt en hållbar och effektiv verksamhet.

Läs mer om datavisualisering här

Augumented Reality

”Förstärkt verklighet är en direktsänd betraktelse av en fysisk, verklighetstrogen miljö vars element förstärks (eller kompletteras) med datorgenererade sinnesintryck som ljud, video, grafik eller GPS-data” 

  • Boosta din kunds köpupplevelse.
  • Ha ett hus i fickan. 
  • Får den plats?
  • Visa detaljer med en sprängskiss.
  • Dela din upplevelse.

Utbildning

Utbilda dig om en produkt eller upplevelsen i sin verkliga miljö genom AR. Fördjupa dig en produkt genom tekniska illustrationer. Eller gör en komplicerad produkt lättförståelig genom animation.  

Säljstöd

Boosta ditt säljteam med en app som genererar leads och riktiga avslut. Marknadsför dina produkter i sociala kanaler med animeringar som skapar begär och ger resultat. 

Produkten kan vara många steg från produktion men marknadsmaterial behövs tas fram för en snabb spridning. Tillsammans tar vi fram marknads- och säljmaterial till produkter som inte finns än.   

Detta hjälper vi er med:

Datavisualisering, AR, 3D, VR, MR, Viz, Step, Cad, Skiss, Content, Media, Marknadsmaterial

Kontakta oss