Service - Me är applikationen som underlättar vardagen.

Service - Me

Ett felrapporteringssystem med inbyggt anläggningsregister för smart inventering

Effektiviserar arbetsplatsen

Tappad effektivitet kan vara omfattande, så det är nödvändigt att ha ett system som på direkten tar hand om problemet. Om det är krångligt att göra en felrapport är risken stor att det inte alltid blir av. 

 

Mindflowers uppdrag:

Underlättar vardagen

Det kan handla om allt från att rätt person inte har åtkomst till korrekt information eller att det är svårt att veta vad som ska stå i rapporten, och vart den ska skickas. Allt det här försvårar hela processen, vilket kan göra att felrapporteringen inte ens blir av. Det i sin tur kan leda till otursamma konsekvenser på arbetsplatsen. Digitala felrapporter finns alltid tillgängliga och riskerar inte att försvinna på vägen som med pappersrapporter och går att skicka igen om det behövs och kan ändras i efterhand om något blivit fel. Med hjälp av Service-Me, ett snabbt, enkelt och smidigt system, kan du se till att din personal har en korrekt fungerande arbetsplats och hjälpa dina anställda som i sin tur ska hjälpa andra.   

Snabbt, smidigt och korrekt

Service – Me är ett felrapporteringssystem som vi på Mindflower har tagit fram för att göra felrapportering snabbt, smidigt och korrekt. Service –Me är en anpassningsbar webbapplikation där valen är skräddarsydda enligt kundens behov. För ABB har till exempel alla arbetsplatser en geografisk position i systemet och vad som finns vid arbetsplatsen. En QR kod placeras på varje skrivbord som du snabbt och enkelt kan skanna med en smartphone utan applikationer eller annan specialteknik. Ett formulär kommer upp och där lägger du snabbt och enkelt lägger in en bild av utrustningen som ska felrapporteras samt en beskrivning. Felet skickas sedan direkt till rätt ansvarig person som kan hantera rapporten. QR koden kan även användas vid mötesrum eller andra platser där felrapportering oavsett utrustning kan behövas. Service – Me används såväl för att skapa arbetsorder för underhåll eller felanmälan inom industriföretag där QR koden placeras på till exempel maskiner. 

Vill du veta mer?

Kontakta mig!

Fredrik Jakobsson

Fredrik Jakobsson

Produktägare

Urval av case

Nevotex

Nevotex

En revolutionerande lösning som stärker företagets position som en ledande aktör