Industrilås produkter och lås uppradade i ordning

Nevotex

En revolutionerande lösning som stärker företagets position som en ledande aktör

En modern B2B-lösning

Nevotex är Norra Europas ledande leverantör av textiler, läder, tekniska material och verktyg för inredning och möbeltillverkning. Nevotex har ett stort behov av att tillhandahålla våra 7800 användare, uppdelade på fyra marknader i olika länder, så mycket flexibilitet som möjligt genom digital användarsupport.

"Vi har nu skapat den absoluta bästa lösningen för vår organisation, vilket ger oss en stor konkurrensfördel framför andra."

 

Mindflowers uppdrag:

Utmaning

Nevotex är en ledande materialgrossist för den mjuka möbelindustrin: Stoppare, arkitekter och inredningsarkitekter med 4 700 produkter i 765 produktgrupper som hanteras i 4 länder. 

Nevotex stod tidigare inför utmaningen att hantera och skapa en digital lösning som kan sälja sitt komplexa produktsortiment i många olika enheter. Förutom beräkningar och summering av rabatter baserat på siffror hanterar de också enheter som kvadratmeter, löpande meter och kubikmeter. 

Lösningen som är integrerad med Microsoft NAV inkluderar avancerade beräkningsmallar som samlar fraktpriser från DHL och som baseras på vikt och volym. För att hantera datahantering i realtid med höga prestandakrav utvecklade vi en separat integrationsmodul som är integrerad med NAV. 

Lösning

Nevotex B2B-lösning är idag en modern lösning med Dynamicweb. Lösningen följer företagets kraftfulla expansion med utökat sortiment, fler kunder och användare på större marknader som möjliggör etablering i ytterligare nya länder i framtiden. Detta gör att Nevotex kan fokusera på sin kärnverksamhet och tillhandahålla digitalt stöd till internationella återförsäljare. 
Genom realtidsintegration kan kunder logga in och få tillgång till all sin orderhistorik, priser och annat aktuellt innehåll. Med dessa funktioner kombinerat är det mycket lättare att göra beställningar via e-handelslösningen, antingen genom att lägga till en helt ny beställning eller genom att använda ombeställningsfunktionen för att spara tid. 

Den nya webblösningen som utvecklats på Dynamicwebs plattform ser till att Nevotex fokus som distributör, försäljnings- och marknadsföringsorganisation kan övervaka sin marknad och behålla sin ledande position på marknaden. Intern personal men även externa kunder nu har ökat tillgänglighet genom den responsiva lösningen. 

"Vår webblösning lyckades anpassa sig till moderna förväntningar av en digital lösning. Vi har ett stort behov av att tillhandahålla så mycket flexibilitet som möjligt genom digital användarsupport."

- Mona Manley, försäljningschef, Nevotex AB

Vill du veta mer?

Kontakta mig!

Fredrik Jakobsson

Fredrik Jakobsson

Produktägare

Urval av case

Nevotex

Nevotex

En revolutionerande lösning som stärker företagets position som en ledande aktör