Vi söker fler Unity-utvecklare!

Vem är du? 

I grunden är du systemutvecklare som söker efter möjlighet att arbeta med ny teknik.  Du har  erfarenhet av att utveckla mobilapplikationer för både IOS och Android. Du är en driven person med ett kreativt tänk och en "tänka utanför boxen" attityd. Av omgivningen ses du som en resultatinriktad lagspelare som alltid sätter användaren i fokus. 

För att gilla ditt jobb hos oss och ha rätt förutsättningar för att lyckas i din roll som Unity-utvecklare har du följande kunskaper med dig: 

  • .NET 
  • C# 
  • Unity 

Det är meriterande om du har något av följande: 

  • UX/UI 
  • 3dsmax eller Blender 
  • Stolt nörd! 

Vad erbjuder vi dig? 

Vi är i början på en mycket spännande förändringsresa med en tydlig riktning. Hoppar du på tåget blir det garanterat full fart. Du kommer få möjlighet att vara kreativ och tänka nytt. Vår ambition är att våra leveranser ska göra verklig skillnad och att vi har kul tillsammans på vägen. Hos oss är arbetet varierande och vi utmanar ofta den allra senaste tekniken. Vi har en stark teamkänsla och är stolta över alla de spännande erfarenheter och projekt vi har samlat i huset. Vi är en hybridarbetsplats med utgångspunkt från vårt kontor i Västerås. De flesta av oss bor i Västerås och hänger gärna på vårt kontor. Vi gillar det helt enkelt! 

Vilka är vi? 

Mindflower är ett nytt, innovativt bolag som bygger på en sammanslagning av de tre tidigare konsultföretagen Softgear, Nebu och Jalysi Group – alla med lång erfarenhet från IT och digitalisering. Skickliga specialister och erfarna strateger har gått samman med en stark idé om att göra verklig skillnad genom ett nytt och kreativt sätt att se på IT. Mindflower sitter i fantastiska lokaler i hjärtat av Kopparlunden. Bolaget är i tillväxt och har idag 30+ anställda och en årlig omsättning på ca 35 MSEK. 

Sugen att haka på? Vi ser fram emot din ansökan! Har du några projekt du gjort, kikar vi gärna.  

Placeringsort: Västerås 

Frågor om tjänsten besvaras av Karin Lindberg på 0730-32 00 64 eller via mail till work@mindflower.se 

Varmt välkommen till Mindflower!