Vi söker fler Unity-utvecklare!

Digitaliseringens otroliga möjligheter gör att industrin i Sverige nu står inför en stor omställning som gör dem redo att möta framtiden. Vill Du vara med och utveckla framtidens industri i Sverige?

Hos oss har du en fantastisk möjlighet att bidra till den svenska digitaliseringsstrategin för ett mer hållbart och digitaliserat Sverige. Du blir en av många handplockade experter hos oss där vi tillsammans tacklar de allra svåraste utmaningarna inom teknik och digitalisering och där du får fortsätta att utveckla både dina idéer och dig själv!

Vem är du?

Du har god förståelse för 3D modellering, visualiseringstekniker och erfarenhet av att utveckla mobilapplikationer för IOS och Android. Du är en driven unityutvecklare med ett kreativt tänk och med en ’tänka utanför boxen’ attityd. Vi tror även att du har ett stort intresse och nyfikenhet för nya tekniker. Av omgivningen ses du som en resultatinriktad lagspelare med starkt självledarskap som alltid sätter användaren i fokus.  För att gilla ditt jobb hos oss och ha rätt förutsättningar för att lyckas i din roll som unityutvecklare har du följande kunskaper med dig:

  • .NET
  • C#
  • Unity

Vad erbjuder vi dig?

Team: Du blir en del av ett härligt, prestigelöst gäng med mycket kreativitet och galna idéer med djupa kunskaper inom visualiseringsområdet. Vi växer så det knakar med 30+ anställda just nu.

Utveckling: Du får tid för inspiration och möjlighet att utvecklas inom nya affärsområden och tekniker och framför allt dina egna idéer.

Atmosfär: Du får tillgång till fantastiska lokaler i hjärtat av Kopparlunden, med härlig rymd, klättervägg, chillzone och annat kul som främjar aktivitet.

Onboarding: Du får en genomtänkt onboarding med fokus på att lära känna delar av Mindflower, dess omvärld och människor bakom.

Förmånspaket: 30 dagar semester, friskvårdsbidrag, förmånlig gruppensionsförsäkring m.m

Events: För att vi ska ha extra kul tillsammans så har vi temadagar, regelbundna interna och externa AW’n, äggfrukostar, tävlingar och mycket mer!

Vilka är vi?

Vi är mitt uppe i en mycket spännande tillväxtresa med en tydlig riktning och hållbarhet i fokus. Du kommer få möjlighet att vara kreativ och tänka nytt. Vår ambition är att våra leveranser ska göra verklig skillnad och att vi har kul tillsammans på vägen. Mindflower har lång erfarenhet från IT och digitalisering med skickliga specialister och erfarna strateger..

Sugen att haka på? Vi ser fram emot din ansökan!

Placeringsort: Västerås

Välkommen med din ansökan! Frågor om tjänsten besvaras gärna av Jasper Sundh på 073-077 50 46. Frågor kan även besvaras via e-post. Skicka dina frågor till jasper.sundh@mindflower.se

Läs mer om våra roller här: Vi behöver dig!

Varmt välkommen till Mindflower!