Vad är nästa stop på din karriärresa? Hos oss, såklart!

Är du en erfaren utvecklare som söker efter nya möjligheter? Då har du kommit rätt! Hos oss får du möjlighet att jobba med spännande kunder och tekniker samtidigt som du får växa tillsammans med ett härligt gäng. Du hittar vårt kontor mitt i Kopparlunden.  

Vem är du?  

Som person är du ödmjuk och resultatinriktad. Då vi ser samarbete som en framgångsfaktor är du en given lagspelare som är flexibel och bidrar med positiv energi. Du har relevant utbildning inom systemvetenskap eller informatik och har arbetat minst 5 år med systemutveckling. Har du erfarenhet av att arbeta enligt scrum är det ett stort plus. Vi ser gärna att du jobbar fullstack och att du har erfarenhet av följande teknikområden:  

.NET 
C# 
Javascript 
SQL 
HTML

Vi jobbar agilt och värdesätter samarbete, därför tror vi att du är en nyfiken, ansvarstagande lagspelare som gillar att lära dig nya saker. Du värdesätter ditt hantverk och strävar efter att växa som utvecklare och skapa bra tekniska lösningar och användarupplevelser. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.  

Om Mindflower 

Mindflower är en snabbfotad, rolig och inspirerande arbetsplats med stor laganda. Vi rekryterar medarbetare som vi tror kan göra skillnad. Vi utvecklar affärer och kompetenser för att växa tillsammans. I över 15 år har vi hjälpt våra kunder att bli riktigt bra på digitalisering. Vi jobbar mestadels inhouse. Det betyder att vi arbetar på plats på vårt kontor i Västerås. Våra medarbetare träffas dagligen, lär av varandra och delar erfarenheter. Vår samlade kunskap är vår största styrka. Syftet är enkelt! Vi vill att våra kunder och medarbetare ska känna sig trygga med att vi kan utvecklas tillsammans under en lång tid framöver.  

Vårt erbjudande till dig  

För oss är trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare viktigt. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag och ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning. Vi älskar att ha roligt under arbetstid där vi tillsammans skapar en god stämning och gemenskap. Även utanför arbetstid tycker vi det är kul att hitta på roliga aktiviteter såsom AW och events!  

Placeringsort: Västerås

Ansök genom att skicka ett mail gärna med din LinkedIn-profil eller CV och personligt brev till work@mindflower.se

Varmt välkommen till Mindflower!