Vi söker systemutvecklare

Är du en driven utvecklare med en lösningsorienterad attityd? En person som brinner för att skapa kundnytta och som rör dig vant mellan olika delar i ett utvecklingsprojekt? Ser du dessutom extra spänning i att vara med på en förändringsresa där vi utmanar det traditionella sättet att leverera IT? Då ska du komma till oss!

Vem är du?

För att gilla ditt jobb hos oss och ha rätt förutsättningar för att lyckas i din roll har du troligen följande systemkunskaper med dig:
 

.NET

 C#

 Javascript

SQL

HTML

Som person är du ödmjuk och resultatinriktad. Då vi ser samarbete som en framgångsfaktor är du en given lagspelare som är flexibel och bidrar med positiv energi. Du har relevant utbildning inom systemvetenskap eller informatik och har troligen viss erfarenhet från konsultvärlden.

Vad erbjuder vi dig?

Vi är i början på en mycket spännande förändringsresa med en tydlig riktning. Hoppar du på tåget blir det garanterat full fart. Du kommer få möjlighet att vara kreativ och tänka nytt. Vår ambition är att våra leveranser ska göra verklig skillnad och att vi har kul tillsammans på vägen.

Vilka är vi?

Mindflower är ett nytt, innovativt bolag som bygger på en sammanslagning av de tre tidigare konsultföretagen Softgear, Nebu och Jalysi Group – alla med lång erfarenhet från IT och digitalisering. Skickliga specialister och erfarna strateger har gått samman med en stark idé om att göra verklig skillnad genom ett nytt och kreativt sätt att se på IT. Mindflower har fantastiska lokaler i hjärtat av Kopparlunden. Bolaget är i tillväxt och har idag 30+ anställda och en årlig omsättning på ca 35 MSEK.

Sugen att haka på? Vi ser fram emot din ansökan!

Placeringsort: Västerås

Välkommen med din ansökan! Frågor om tjänsten besvaras gärna av Karin Lindberg på 0730-32 00 64 eller via mail till work@mindflower.se

Varmt välkommen till Mindflower!