Vi söker Lowcode-utvecklare

Är du en driven utvecklare som gillar att jobba lösningsorienterat och vill göra verklig skillnad för kund? En person som älskar teknik men inte ser koden som ett självändamål? Ser du dessutom extra spänning i att vara med på en förändringsresa där vi utmanar det traditionella sättet att leverera IT med modern teknik som low-code? Då ska du komma till oss!

Vem är du?

Du har god förståelse för affärsprocesser, har jobbat nära verksamheten med olika typer av systemstöd och sätter alltid användaren i fokus.

Du har troligen stor erfarenhet av .NET-utveckling i bagaget men brinner för att skapa snabb affärsnytta snarare än kod. Du har relevant högskoleutbildning och pratar engelska och svenska obehindrat. Av omgivningen ses du som en resultatinriktad lagspelare. Du har troligtvis viss erfarenhet från konsultvärlden.

Vad erbjuder vi dig?

Vi är i början på en mycket spännande förändringsresa med en tydlig riktning. Hoppar du på tåget blir det garanterat full fart. Du kommer få möjlighet att vara kreativ och tänka nytt. Vår ambition är att våra leveranser ska göra verklig skillnad och att vi har kul tillsammans på vägen.

Hos oss får du även möjlighet att arbeta med moderna tekniker som low-code för att kunna leverera snabbare affärsnytta till kunden. Low-code är just nu världens mest snabbväxande teknologitrend inom applikationsutveckling

Vilka är vi?

Mindflower är ett nytt, innovativt bolag som bygger på en sammanslagning av de tre tidigare konsultföretagen Softgear, Nebu och Jalysi Group – alla med lång erfarenhet från IT och digitalisering. Skickliga specialister och erfarna strateger har gått samman med en stark idé om att göra verklig skillnad genom ett nytt och kreativt sätt att se på IT. Mindflower har fantastiska lokaler i hjärtat av Kopparlunden.

Bolaget är i tillväxt och har idag 30+ anställda och en årlig omsättning på ca 35 MSEK.

Sugen att haka på? Vi ser fram emot din ansökan!

Placeringsort: Västerås

Välkommen med din ansökan! Frågor om tjänsten besvaras gärna av Karin Lindberg på 0730-32 00 64 eller via mail till work@mindflower.se

Varmt välkommen till Mindflower!