Välkommen till Mindflower Terese!

Terese är glad att hon börjar på Mindflower

Välkommen till Mindflower Terese Jansson

En beteendevetare bland tech-nördar? Blir det som en katt bland hermeliner? Inte alls, vi kan stolt meddela att denna mix är en dundersuccé. Vi är så glada att välkomna Terese som en i gänget!

Mer om Terese  

Terese har en gedigen erfarenhet av att arbeta med människor. Med en examen som beteendevetare med inriktning mot psykologi på MDU har hon arbetat i olika roller med allt ifrån barn och ungdomar, utsatta grupper i samhället,  vård och omsorg till chefscoachning, förändringsledning och organisationsutveckling. Driftkraften för Terese har alltid varit att förstå människor och vara intresserad av vad som faktiskt sägs, för att hitta det där lilla extra som gör att människor blommar. Utifrån intresset för utveckling av individen startade Terese 2006 även sin egen firma för att kunna jobba med bl.a. par och karriärcoachning. I en roll som senior organisationskonsult kom Terese 2017 i kontakt med Prindit.  

Nyfikenheten väcktes när Terese såg att med Prindits verktyg skapades insikter som gav en djupare förståelse och genererade ett bra beslutsunderlag baserat på ett objektivt, datadrivet underlag som visar på det faktiska behovet istället för åsikter och tyckande. 

Med Prindit, och fakta i ryggen, såg Terese nya stora möjligheter att på ett helt annat sätt kunna stötta individer, team och organisationer. Att ge insikter och stöd för att utveckla och skapa goda förutsättningar när det gäller välmående, Innovationsförmåga och produktivitet.   

-För mig känns det fint och meningsfullt att skapa mervärde för kund genom att ge stöd för samtliga tre delar, istället för att angripa dem separat, berättar Terese.  

De senaste fem åren har Terese drivit Prindit som VD, från att vara en startup med sin grund i forskning till att idag leverera ett system som utvecklar medarbetare, team och organisationer i både stora som små, privata företag som kommuner, över hela Sverige. En häftig resa som både vi och Terese är otroligt stolta över.   

Varför Mindflower?    

Mindflower och Prindit har varit nyfikna på varandra under flera år. Vi har haft kontakt och även några samarbeten. Vi har liknande grundsyn på människor och är prestigelöst professionella, säger Terese. Vi värnar om hög leverans och nytta mot kund samtidigt som det är viktigt för oss att de som arbetar här har kul på jobbet.  

Varför en roll som operativ chef?  

Jag ville komma in i ett större sammanhang där jag kan vara mer hands on och närmare kund och medarbetares utveckling. Det är en roll jag trivs i, där jag har roligt, får kraft och energi och också känner att jag kan bidra.  

På fritiden?    

Jag bor tillsammans med tre pojkar. En av dom är vuxen och den är jag gift med. De andra två är mina söner. Det är mycket idrott i vår familj, både fotboll och hockey. På vinterhalvåret åker vi skidor och kör scouter. Jag gillar att sätta på mig stövlar och gå ut i skogen, sätta mig på en stubbe och dricka en kopp kaffe. Trivs lika bra på en parkbänk mitt på stan, filosofera och titta på folk. Toppar gärna med att slå klackarna i taket och dricka bubbel, dansar hellre än bra ;-)  

Den klassiska frågan, hur känns det?  

Jag hade en tro om att det skulle bli bra. En del ögonbryn har höjts när en beteendevetare ska in i ett it-bolag, men det har blivit så mycket bättre. Till stor del har det att göra med alla sköna människor på Mindflower. Det är olika åldrar, olika personligheter, olika kompetenser och alla är avslappnade, omtänksamma och hjälpsamma. Jag garvar högt flera gånger om dagen! Det är en bra balans mellan att bjuda på sig själv och att vara professionell.