Välkommen till Mindflower Fredric Lundgren!

Mindflower - Fredric Lundgren

Mer om Fredric

Fredric är född och uppvuxen i Västerås. Sport och lagidrott har alltid varit en stor del av hans liv. För drygt två år sedan upptäckte han ett nytt intresse när han började läsa systemutveckling på Newtons yrkeshögskola. Fredric är en social person som det är ett sant nöje att arbeta tillsammans med.  

Varför Mindflower?

När jag skulle ut på LIA googlade jag på it-företag i Västerås och hittade Mindflower. Under intervjun fick jag ett jättebra intryck som sedan bara har stärkts under min LIA. Det är högt i tak, härlig stämning och enkelt. Alla är hjälpsamma och vi har kul tillsammans.   

Varför en roll som systemutvecklare?

Egentligen halkade jag in på den här banan av en slump. En tidigare kollega skulle utbilda sig till systemutvecklare och då blev jag nyfiken. Snabbt upptäckte jag att det var en fullträff. Jag tycker om att det är en ständig utveckling. Man får klura och fundera och lär sig nya saker hela tiden. Jag är en social person och gillar att bolla idéer med kollegor.

På fritiden?

Jag gillar att både utöva och titta på sport. Jag är en riktig sportfåne :-) Fotboll, hockey och padel.. Sporten har alltid varit en del av mitt liv. Utöver det gillar jag att umgås med vänner och familj.