Välkommen Karin Lindberg - Ny koordinator på Mindflower

Karinär glad att hon börjar på Mindflower

Välkommen till Mindflower Karin!

Efter att ha "luftat vingarna" och samlat på sig nya erfarenheter säger vi välkommen hem igen Karin!

Mer om Karin 

Karin är utbildad civilekonom med över 20 år i IT-branschen. "Jag älskar pulsen och möjligheterna som finns i branschen", säger Karin. Genom åren har hon arbetat i olika roller men alltid befunnit sig nära kund och kollegor. Karin är en lösningsorienterad "doer" som alltid har nära till skratt. 

Varför Mindflower? 

Det händer mycket på Mindflower. Företaget växer och jag hör mycket gott från de som jobbar här. Jag har en historia i bolaget sedan tidigare med flera år som både projektledare och VD. Efter att ha "luftat vingarna" och samlat på mig nya erfarenheter känns det nu som att komma hem igen.  

Varför en roll som koordinator? 

Jag har alltid trivts i sammanhang där jag är lite av spindeln i nätet. Jag tycker om variation och att skapa struktur, ordning och reda. Rollen som koordinator inkluderar arbete med både kund, marknad och personal. En perfekt mix för mig! 

På fritiden? 

Jag älskar båtliv och den bästa sommardagen spenderas med min familj någonstans i skärgården. I övrigt tycker jag om att träna, åka skidor på vintern, promenera i skogen eller läsa en bra bok. Någon skulle säkert säga att jag är något av en skonörd. Personligen tycker jag att det är helt normal med långa rader av skor som ligger fint i namnade kartonger i min garderob. Men alla är vi olika 😊