Välkommen Henrik Wickström - ny projektledare på Mindflo

 Bild på Jasper Sundh

Vår nya projektledare Henrik vill vara med att påverka och få saker att hända.

Lite mer om Henrik:

Henrik har en bakgrund inom ekonomi men bestämde sig för att sadla om till projektledning 2015. Från 2015 till idag har Henrik drivit flera projekt från lönesystem och beslutsstöd till Stadens Kontrollrum. 

Henrik har mångårig erfarenhet inom beslutsstöd, digitalisering inom energibranschen, ”Smart City” och forskningsprojekt inom AI. Henrik har också sedan 3 år tillbaka arbetat aktivt med innovation där han tagit fram ett koncept för att lyfta fram innovationsförmågor.

Varför blev det Mindflower?

Jag har sedan tidigare gjort arbeten med anställda hos Mindflower och fick då en väldigt bra känsla. Sedan inspireras jag av den framåtanda som finns inom Mindflower och de ambitionerna som jag kommer få vara en del av att förverkliga.

 

Vad är det som gör att du vill jobba med Projektledning?

Jag gillar att vara med att påverka och få saker att hända. Jag är bra på att se helheter och identifiera områden som kan förbättras.
 

Vad gör du på fritiden?

På fritiden kommer familjen först. Jag är gift och har två barn, en pojke på 8 år och en flicka på 4 år. Men när jag själv får bestämma så är orientering min främsta hobby, något jag även försöker indoktrinera familjen till. Ibland så händer det att jag tävlar i triathlon eller ställer mig på ett par längdskidor. 
 
Vill du veta mer om Mindflower? Kontakta Jasper Sundh:
jasper.sundh@mindflower.se

 

Vill du veta mer om vad som händer på Mindflower? Kontakta Jasper Sundh: jasper.sundh@mindflower.se