Välkommen till Mindflower Daniel!

Daniel är glad att han börjar på Mindflower

Välkommen till Mindflower Daniel Eriksson

Från LIA-praktikant till anställd! Daniel är den tålmodige problemlösaren som älskar att baka napolitansk pizza. Vi är så glada att vi får fortsätta att hänga med dig, Daniel!

Mer om Daniel  

Daniel har gjort LIA-praktik på Mindflower under våren. I det uppdraget har han varit med och utvecklat ett UI till en integrationsmotor. Innan utbildningen till .NET-utvecklare arbetade Daniel som operatör på Westinghouse. Intresset för IT har dock funnits länge så steget till en utbildning inom webbutveckling var inte långt.  

Varför Mindflower?  

Det finns en härlig gemenskap på Mindflower och jag kände mig välkommen på en gång. Människorna är bra och det finns en bred kompetens att lära av. Mindflower gör ingen skillnad på om man är praktikant eller anställd och jag kände mig snabbt som en i gänget. När jag fick frågan om att bli anställd, var svaret självklart.  

Varför en roll som systemutvecklare?  

Jag gillar att lösa problem. Jag tror att min styrka sitter i att hitta nya lösningar. Och så har jag ett bra tålamod.  

På fritiden?  

Jag tycker om att cykla mountainbike, gärna downhill. På det temat blir det en och annan resa till Järvsö. I övrigt gillar jag att hänga på gymmet, umgås med sambo och vänner och laga mat - gärna napolitansk pizza!