Välkommen Arfan Mughal - ny systemutvecklare på Mindflower

Arfan är glad att han börjar på Mindflower

Välkommen Arfan Mughal - ny systemutvecklare på Mindflower

Arfan tror på team-work och empowerment

Mer om Arfan

Arfan är det senaste tillskottet i Mindflower familjen. En mycket skicklig systemingenjör och utvecklare med mer än 7 års erfarenhet inom mjukvaruindustrin. Arfan har avancerade kunskaper inom teknisk skrift, analys, teknisk design, utveckling, driftsättning och systemstöd. Han är dessutom resultatsorienterad och har arbetat i mångkulturella miljöer.

Varför Mindflower?

Jag såg en artikel om Mindflowers nya VD, Jasper Sundh, som berättade om den nya satsningen för Mindflower med hållbarhet och innovation i fokus. Detta drog mig till företaget eftersom jag är en naturlig innovatör och jag vet att jag kommer att trivas i en situation där innovation ligger i framkant i allt som vi gör. Jag ser verkligen fram emot min resa och samarbete med Mindflower för fortsatt tillväxt.

Varför utveckling?

Passion ger fantastiska resultat. Jag tror att systemutvecklare brinner för kodning och problemlösning i allmänhet. Jag älskar att ta itu med ett problem, bryta ner det och lösa det på ett smart sätt.

Vad gör du på fritiden?

Fritiden spenderar jag med min familj. Min dotter är 5 år och är full av energi och nyfiken på allt, så vi ägnar oss åt mycket kreativa och skapande aktiviteter. Jag umgås även med vänner på fritiden och ägnar mig åt läsning och matlagning.