Äntligen! Välkommen till Mindflower Lina!

Mindflower - Lina Melkersson

Mer om Lina

Lina är en person som drivs av att prova och testa nya saker. Redan som 11-åring startade hon sitt första företag när hon började sälja glass och godis vid Hökåsengropen. Lina tycker om människor och har jobbat både som ungdomsledare, på kollo och som cirkuslärare. Vi ser med spännande fram emot ett första eld-nummer :-)

Varför Mindflower?

Jag blev tipsad om Mindflower av en kompis när jag skulle söka LIA-praktikplats. Det finns ett öppet sätt att arbeta på Mindflower som jag verkligen gillar. Våga stör, är ett uttryck vi använder ofta. Vi hjälper varandra och är kloka tillsammans.

Varför en roll som systemutvecklare?

Jag är en kreativ person och har pluggat bild och form tidigare. Systemutveckling är ett bra sätt att kombinera min nyfikenhet och min kreativitet. På Mindflower får jag blanda frontend, lowcode och även produktutveckling vilket är superspännande.

På fritiden?

Jag är hundmänniska och spenderar mycket tid i skog och mark med min hund. Jag är med i Hemvärnet och har med mig hunden där. Det blir både personspår och patrullering. Utöver det åker jag gärna skidor och snowboard på vintern, gymmar och umgås med vänner.