Välkommen Samuel Getachew - ny projektledare på Mindflower

Samuel brinner för ledarskap i både människor och organisation samt har ett stort intresse för teknik och vetenskap.

Mer om Samuel

Samuel kom till Sverige i början av 1990 och uppehållstillstånd i början av 91 då han började förbereda sig inför högskolan genom att läsa olika kompletterande ämnen på Komvux. Därefter studerade Samuel i 4 år på Systemvetenskaplig programmet på Mitthögskolan i Östersund och fick magisterexamen.

Strax efter examen, fick Samuel möjligheten att gå på en 2 månaders lång internationell företagande kurs i Nice, Frankrike. Därefter började karriären inom Telekom; närmare bestämt på Ericsson Radio Access AB i kista, där han arbetade som systemoperatör främst med test av radiobasstationer. Under sin långa karriärresa på Telia, har Samuel haft många olika roller; men främst arbetat som teknisk projektledare, system analytiker och IT solution manager. Samuel har dessutom arbetat som konsult de senaste åren t.ex på Etteplan, Capgemini och Addiva AB. 

Varför blev det Mindflower?

Av allt att döma, verkar Mindflower vara ett tilltalande IT företag med möjligheter att utvecklas både som individ och på professionell nivå. Jag hoppas kunna tillföra stor nytta i min roll som Senior IT projektledare där min breda erfarenhet inom IT kan vara mycket användbart.

Vad lockar dig med projektledning?

Att föreställa mig mitt och mitt teams projektframgång redan från början är min drivkraft, att inte bara njuta av destinationen utan också av resan.

Vad gör du på din fritid?

Min hoby är först och främst cykling, jag gllar även att resa och läsa. 

Karriär på Mindflower