Välkommen Michael Stenbacka - Ny systemutvecklare på Mindflower

Michael har en passion för kunskap, kreativitet och problemlösning via kod

Mer om Michael

Michael började sin resa inom systemutveckling genom en magisterexamen i datalogi och en civilingenjörsexamen i datateknik på Mälardalens Högskola. Därefter har han i drygt 10 år byggt upp en bred erfarenhet inom både produkt och systemutveckling genom olika roller på några av Sveriges största teknikbolag. Senaste uppdraget som Michael hade innan han började hos oss på Mindflower var som forskning- och utvecklingsingenjör på ABB Robotics där han framförallt jobbade med Vision system och 3D visualisering.

 

Varför Mindflower?


Mindflower är ett mycket trevligt gäng med stor framåtanda. Jag blev även mycket inspirerad av den moderna visualiseringstekniken som Mindflower arbetar med.

 

Varför utveckling?


Från min första kodrad som ung tonåring så har jag alltid haft en passion för det faktum att man med hjälp av kunskap och kreativitet kan utveckla kod som löser nästan alla tänkbara behov och problem.

 

Vad gör du på fritiden?


På fritiden uppskattar jag alltid en trevlig fisketur eller en lugn myskväll med familjen. Teknik, foto och datorspel är också intressen som fyller min tillvaro med lite kreativa utmaningar när tid finns.

Karriär på Mindflower