Viktor Kvarnström - ny systemutvecklare på Mindflower!

Viktor är glad att han börjar på Mindflower

Viktor Kvarnström - ny systemutvecklare på Mindflower!

Viktor älskar att använda sin kreativa sida i webbutveckling

Lite mer om Viktor


2018 hoppade Viktor på en utbildning inom frontend utveckling vid EC utbildning i Västerås. Efteråt bestämde han sig för att vidareutvecklas inom programmering och sökte sig vidare till en utbildning inom Applikationsutveckling på IT-högskolan i Stockholm. Viktor arbetade även som konsult som egen företagare vid sidan av studierna.

 

Varför blev det Mindflower? 

 
Jag har hört mycket positivt om koncernen som Mindflower ingår i och tyckte att det lät som en väldigt intressant arbetsplats. Mindflower ligger verkligen i framkant när det gäller teknologi och tar fram lösningar på smarta och innovativa sätt som gör att processerna går snabbt framåt. Det är definitivt något som jag vill vara med och bidra till.

 

Vad lockar dig med systemutveckling?

 
Det är en spännande bransch i och med att den går fort framåt, det gör att man utvecklas i samma takt och måste våga gå utanför sin egen comfort-zon. 
 

Vad gör du på fritiden?

 
På fritiden gillar jag att träna - framför allt styrketräning och crossfit. Jag har även fastnat för padel som resten av landet har gjort. Utöver det umgås jag med vänner och familj flitigt. På senare år har jag utvecklat ett intresse för matlagning och goda viner. 
Innan rådande pandemi var jag ute och reste en hel del, en hobby som jag planerar att ta upp så fort som möjligt.