Välkommen Tobias Dubois - ny projektledare på Mindflower

Tobias är glad att han börjar på Mindflower

Välkommen Tobias Dubois - ny projektledare på Mindflower

Tobias brinner för teamarbete och att lösa problem

Lite mer om Tobias

Tobias studerade till civilingenjör i industriell ekonomi i Linköping och har efter det jobbat med projektledning inom ett flertal branscher så som tåg, lastbilar, inbyggda system samt elnät.

Varför blev det Mindflower?

Jag har länge haft en ambition om att få jobba med mjukvara och har dessutom på en tidigare arbetsplats haft möjligheten att jobba med Mindflower i ett mindre projekt. Fick då ett bra intryck och det kändes som en bra arbetsplats. Efter att ha träffat en tidigare kollega som jobbar på bolaget blev det klart att Mindflower är ett företag med höga ambitioner och ett driv för att bli bäst. Att komma hit och vara en del av detta känns otroligt inspirerande och kul att få vara med om.

Varför projektledning?

Jag brinner för att jobba i team och att lösa problem. Jag drivs av att få möjlighet att leverera framgångsrika projekt som leder till nöjda och glada kunder. Känslan man får när man genomfört ett lyckat projekt med ett bra team är oslagbar.

Vad gör du på fritiden?

På fritiden blir det stort fokus på familjen. Jag är gift och har tre barn, en flicka på 8 år, en pojke på 6 år samt en pojke som är 1 år. Om jag får möjligheten till lite egen tid tar jag gärna den till att träna. Löpning eller skidåkning står högt på agendan när jag skall träna. Får jag möjlighet passar jag även gärna på att ta en golfrunda. Ett annat stort intresse är att ta hand om mina bisamhällen.