Välkommen Martin

Bild på Martin Friberg

Välkommen till Mindflower Martin Friberg!

Martin Friberg är en erfaren utvecklare med 10 år i yrket. Framförallt inom Microsoft och .Net-familjen men har haft uppdrag åt alla möjliga håll.

Tre frågor till Martin 

Martin gillar nya utmaningar och kan lätt byta mellan olika projekt, men framförallt att jobba i längre projekt där man verkligen hinner lära känna ett system.

Varför Mindflower? 

Första kontakten med Mindflower (f.d Softgear) hade jag för 3 år sedan. Redan då var intrycket väldigt bra av de personerna jag pratade med och av själva företaget, men då blev det inget mellan oss. Så nu när jag skulle söka jobb på nytt blev jag väldigt glad när jag såg att Mindflower sökte folk igen. Intrycket av ett bra bolag med ett härligt gäng medarbetare blev bara bättre denna gång och så efter lite om och men så blev det tillslut vi!

Varför utveckling? 

Jag är en problemlösare i grunden och älskar att fundera ut bra lösningar på komplexa problem. Att lösa avancerade problem och sedan se att mottagaren blir nöjd och att ens lösning verkligen underlättar är en väldigt härlig känsla

På fritiden? 

På fritiden hänger jag mycket med min familj och fixar en del  med huset. Vårens projekt är att fixa ett insynsskydd runt den nya delen an altanen som byggdes i höstas. Det blir även en del träning, mest cykling (MTB) och löpning och jag försöker hinna spela lite datorspel också. Just nu är det SnowRunner som gäller.