Välkommen Filip

Bild på Filip Skagerlind

Välkommen till Mindflower Filip Skagerlind!

Direkt från Yrkeshögskolan SKY till en roll som systemutvecklare hos Mindflower. Varmt välkommen till oss Filip!

Mer om Filip 

Kreativitet och skapande är ett stort inslag i Filips liv. Intresset för att teckna och rita föddes tidigt och ackompanjerades snabbt av kärleken till musik. Med trumspelande föräldrar var steget inte långt för Filip att själva börja spela trummor. Filip har ett förflutet som billackerare innan han valde att starta sin utbildning till fullstackutvecklare inom .Net på Yrkeshögskolan SKY. 

Varför Mindflower? 

Jag såg en annons på LinkedIn att Mindflower sökte folk. När jag kikade på hemsidan fick jag uppfattningen att det var ett skönt gäng som gillade att hänga med varandra både under och efter arbetstid. Efter dryga månaden på jobbet, kan jag bara säga att det verkligen stämmer. Jag stortrivs! 

Varför en roll som systemutvecklare? 

Jag tycker om att skapa och se resultat. Jag tror att min styrka ligger i att behålla lugnet. Jag tycker det är kul att sitta och klura på en lösning. Det är en härlig känsla när man lyckas lösa ett problem.  

På fritiden? 

Musik är såklart en stor del av min fritid. Gärna rock, hårdrock och metal. Jag spelar i band tillsammans med ett gäng kompisar. Jag kör även motorcykel (som många här på Mindflower). Frisbeegolf är också kul, som en social grej med vänner.