Välkommen till Mindflower Anders!

Anders är glad att han börjar på Mindflower

Välkommen till Mindflower Anders!

Anders använder sin erfarenhet tillsammans med dialog för att hjälpa kunder till en bra lösning.

Mer om Anders  

Anders har över 25 års erfarenhet som systemutvecklare och systemarkitekt och är en rutinerad konsult. Han har ett stort intresse av bl.a. arkitektur och integration mellan olika applikationer och delsystem. Att Anders är både nyfiken och erfaren råder det inga tvivel om. Vi säger WOW och varmt välkommen till oss!  

Varför Mindflower?  

Mindflower arbetar inom flera spännande och intressanta områden. Det finns en teknisk bredd som jag tycker är stimulerande. Med flera olika tekniker under samma tak skapas en teknisk frihet som både är utvecklande för mig som anställd och möjliggör en riktig bra lösning för kunden.    

Varför en roll som systemutvecklare?  

Jag gillar att lösa problem för andra, att se helheten och med min tekniska kompetens hjälpa kunden till en användbar lösning, oavsett område, gärna i samtal med kunden. Dialog är viktigt för mig. Det är en härlig känsla att få presentera en riktigt bra lösning för kunden.  

På fritiden?  

Hela min familj är musikintresserade. Jag sjunger i kör och hjälper även till med ljud- och bildteknik i kyrkan. Under pandemin började vi direktsända alla gudstjänster. Det är spännande och lärorikt att få utforska det området.