Välkommen Petri Tuori - Ny 3D-generalist på Mindflower

Petriär glad att han börjar på Mindflower

Välkommen till Mindflower Petri!

Petri brinner för att visa vanliga människor nyttan med teknik.

Mer om Petri

Petri är uppvuxen i Skultuna men har bott många år i Skövde och Borås. Där utbildade han sig inom Computer Graphics på högskolan för att sedan själv börja undervisa inom bl.a. 3D Art. Nu vänder Petri hem igen och blir ett välkommet tillskott till vårt visualiseringsteam. 

Varför Mindflower?

Min sambo och jag ville flytta tillbaka hem till Västerås efter flera år i Skövde och Borås. Jag googlade visualisering/3D och fick träff på Mindflower. Jag gillade direkt att Mindflower arbetar brett inom många områden och branscher. Via bloggen fick jag också intrycket att det verkade vara ett bra gäng som arbetade där. När vi träffades på en intervju klickade det direkt. Det är stort fokus på team och att ha kul tillsammans. Stämningen är välkomnande och kamratlig. Nu när jag är på plats känns det otroligt spännande att få vara en del av ett företag i tillväxt. Här får alla göra sin röst hörd.

Varför en roll som 3D-generalist?

Jag är en kreativ person som tycker om att skapa. Här på Mindflower får jag arbeta med teknik i framkant som AR och VR, vilket såklart är superspännande. Rollen är varierad eftersom den styrs av kund och uppdrag.

På fritiden?

Utöver familj och vänner betyder musik och bild mycket för mig. Jag kommer från en musikintresserad familj och spelar själv gitarr. Genom åren har det blivit både hårdrock, dödsmetall och grunge. Just nu lyssnar jag mycket på Retro wave. Jag målar även digitalt med Concept art. Och så samlar jag på transformers :-)