Välkommen Mikaela - ny konsultchef på Mindflower

Välkommen Mikaela - ny konsultchef på Mindflower

Mer om Mikaela

Handbollstokig, omtänksam, glad, teknikintresserad och med stort fokus på människan. Nu är hon äntligen här, vår nya konsultchef. Varmt välkommen Mikaela!

Varför Mindflower?

För mig är det viktigt att jobba inom områden som intresserar mig och med affärsmål som gynnar både människa och plånbok, men ännu viktigare för en arbetsgivare med sunda värdering och där jag känner att jag kan göra nytta och samtidigt fortsätta utvecklas både som person och i min yrkesroll. Min första tid här på Mindflower har visat sig inkludera precis allt det. 

På Mindflower finns en gigantisk portion vänlighet och jag har känt mig både inkluderad och uppskattad från dag ett.  

Varför en roll som konsultchef?

För mig är medarbetare nyckeln till varje företags framgång, och att då få möjligheten att på nära håll skapa förutsättningar för varje individ att lyckas i sin yrkesroll och samtidigt bidra till en stimulerande, positiv och inkluderande arbetsmiljö gör konsultchefsrollen i mitt tycke till världens roligaste roll.  

I rollen som konsultchef på Mindflower får jag användning av mina sociala förmågor, teknikintresse och stora förmåga att anpassa mig utifrån situation och person.  

Jag trivs väldigt bra i samarbetet med andra och tillämpar mer än gärna ett tillitsbaserat ledarskap vilket jag anser är en förutsättning för att individer som vill och vågar får växa i sin roll och person.  

Att få glädjas åt någon annans prestation, lösning eller goda beteende ger mig massa positiv energi som jag sen kan omvandla för att fortsätta utvecklas som ledare. 

På fritiden?

Ingen som känner mig kommer bli överraskad av att jag säger att min fritid består av handboll, handboll och återigen handboll. I vår familj spenderar vi kvällar och helger på olika idrottsanläggningar, och då båda mina döttrar spelar handboll och dessutom fotboll så vet vi vad vi ska göra året runt.  

Som huvudtränare i äldsta dotterns lag lägger jag väldigt mycket tid på att hjälpa spelarna utvecklas både som individer och som handbollsspelare, vi ledare vill och har som drivkraft att skapa trygga individer så att våra tjejer känner sig stärkta oavsett situation de hamnar i.  

Den fritiden som sen återstår för återkoppling försöker jag hålla obokad för spontana vänträffar, slökolla serier eller nedsjunken i soffhörnet med en bra feelgood-bok.