Välkommen Jasper Sundh - ny VD på Mindflower AB

 Bild på Jasper Sundh

Vem är Jasper Sundh? I vår blogg berättar vi om Jaspers bakgrund, karriär och vart vi är på väg med Mindflower.

Jasper – berätta lite om dig - vem är du?

Jag är född och uppvuxen i Holland men är numera svensk medborgare. Jag bor i Köping med min fru Cilla och vår dotter Vendela. Vi har en stor familj med 5 vuxna söner och vår dotter är 12 år. Äldste sonen har en dotter så vi har även ett barnbarn som snart blir 1 år.

Var har du jobbat tidigare?

Jag har arbetat som management konsult sedan 2009 i diverse roller, sist som chef i Norden för ett holländskt börsnoterat bolag som tillverkar och säljer cyklar. Har även varit ansvarig för köpet av en svensk detaljhandelskedja inom sängar för ett annat börsnoterat bolag. Efter köpet tillträdde jag som VD för det köpta bolaget.

Vad gör du på din fritid?

Jag älskar segling, vandring och cykling. För närvarande har jag ett projekt som består av en äldre segelbåt som jag renoverar på fritiden.

Vad var det som lockade dig att komma till oss på Mindflower?

Mindflowers nya, kreativa sätt att ta sig an den traditionella IT-marknaden, med fokus på hållbar digitalisering, kändes otroligt lockande. Genom att kombinera den fantastiska IT-kompetens som bolaget besitter och mitt affärsorienterade mindset kände jag att vi skulle kunna skapa något riktigt spännande tillsammans.

Vart är vi på väg med vårt nya Mindflower?

Nu satsar vi på att locka fler talanger till vårt växande team samt sätta struktur, ordning och processer för att sedan växa explosivt. Genom lönsam tillväxt, trivsel och team-work siktar vi på att bli det mest eftertraktade, lönsammaste företaget i IT-branschen i Sverige.