Välkommen Andreas Pettersson - ny systemutvecklare på Mindflower

Andreas är glad att han börjar på Mindflower

Välkommen Andreas Pettersson - ny systemutvecklare på Mindflower

Andreas är lösningsorienterad och gillar att hänga med i teknikutvecklingen

Mer om Andreas

Andreas gick på yrkeshögskolan (EC-utbildning) i Örebro på ett program med inriktning Microsoft .NET och blev klar där 2016.
Han började sedan jobba i Örebro och därefter flyttade Andreas till Karlstad och jobbade som systemutecklare. Andreas har nyligen kommit tillbaka till sin hemstad  - Västerås.
 

Varför blev det Mindflower?

Jag hittade Mindflower när jag skulle söka mig tillbaka till Västerås. Det lät som en mycket intressant arbetsgivare i en spännande tillväxtfas och jag ville absolut hänga med på deras förändringsresa. Jag fick även ett väldigt bra intryck av de anställda som jag pratade med innan jag blev erbjuden rollen.

Vad lockar dig med systemutveckling?

Teknik är ett stort intresse och att hitta bra, smarta lösningar på olika problem. När man löser ett problem åt en kund så får man en härlig känsla i kroppen! Att ständigt utvecklas är också viktigt för mig och eftersom det hela tiden kommer nya tekniker så får man verkligen hänga med i svängarna.
 

Vad gör du på din fritid?

Fritiden består av att umgås med familj och vänner. På sommaren blir det även en hel del mountainbike och på vintern byter jag ut cykeln mot skidor, både längdskidor och slalom.