Stora Näringslivsdagen 2021

Steam Hotel

Stora Näringslivsdagen 2021

Ännu ett år är vi stolta huvudpartners till Stora Näringslivsdagen 5 oktober 2021.

En mötesplats för näringslivet

Evenemanget är en mötesplats för näringslivet i vår region som Handelskammaren Mälardalen organiserar. Stora Näringslivsdagen lyfter fram aktuella näringslivsfrågor, lokala och regionala styrkor samt ger inspiration för fortsatt tillväxt och vänder sig till företagare inom alla branscher och storlekar.

Steam Hotell

I år äger evenemanget rum på Steam Hotell. För dig som bokar biljetter eller utställarplats finns det möjlighet till övernattning  med rabatt på hotellet. mer information om detta får du vid eller efter bokning av Stora Näringslivsdagen.

Utforska visualiseringstekniker vid vår utställarplats

Business Areas är Stora Näringslivsdagens arenor på Steam Hotell, upplagda för mingel och möten med andra deltagare, utställare och företag. Vid vår utställarplats kan du ta reda på mer om bland annat visualisering, digitalisering och hållbarhet. Kom och utforska om hur olika visualiseringstekniker kan användas för att skapa unika och kreativa upplevelser för dina olika målgrupper att interagera med. Verktygen kan vara 3d, Augmented Reality, animering, illustration och gränssnitt för insamling av data.

Program 2021

Stora näringslivsdagen 2021 tar upp stora frågor som världshandel och det som händer i vår omvärld. Vad kommer efter Corona? Hur påverkar Brexit, nya handelsavtal och corona-pandemin vårt samhälle, ekonomi och näringsliv?

Den digitala omställningen ställer stora krav på näringsliv och samhälle. Stora omställningar kräver ett annat säkerhetstänk, en ökad krisberedskap och organisationer som är förberedda på för ständiga förändringar. Nya tekniska innovationer och forskning driver utvecklingen framåt.

Om du vill veta mer om visualiseringstekniker, digitalisering och hållbarhet eller boka en träff med oss på Stora Näringslivsdagen, kontakta: paula.bystrom@mindflower.se

För bokning av biljetter och utställarplats, läs mer här.