LIA praktikanter på Mindflower AB

technology

LIA praktikanter på Mindflower AB

LIA står för Lärande I Arbete och är en fantastisk period för både studerande och företag, något vi varmt rekommenderar andra företag att ta del av. I höst har vi har haft möjligheten att ha två LIA praktikanter hos oss på Mindflower AB; Melvin Ericsson och Eric Boberg från EC Utbildning i Örebro. 

Lite mer om Melvin och Eric:
 

Vi studerar Webbutveckling inom .NET på EC Utbildning, en yrkesförberedande högskola. Som en del av utbildningen har vi två LIA-perioder där vi gör praktik hos företag med syftet att bygga praktisk erfarenhet. Vi valde att tillbringa vår första LIA-period hos Mindflower för att arbetsuppgifterna passar bra med vår linje och för att kollegorna verkade sköna.

Tillsammans, har vi jobbat på ett felrapporteringssystem som heter Service Me. Här har vi hjälpt till att utveckla funktionerna ytterligare. Arbetet har definitivt varit utmanande men också väldigt lärorikt och givande.
 
 

Nyfiken på Service Me?
 

Hör av dig till fredrik.jakobsson@mindflower.se Vi kan köra en demo online eller face-face, vi anpassar oss efter dig. 
 
 

EC Utbildning & LIA parktikanter:

 
Alla utbildningar på EC Utbildning innehåller LIA-perioder. EC Utbildning bedriver YH-utbildningar inom IT och Teknik. De studerande läser det teoretiska i skolan och får sedan möjlighet att komma ut på ett företag och praktisera det de har läst. Företagen får en unik chans att skapa kontakter med framtidens arbetskraft och ta till sig nyheter i branschen och de studerandes nytänk.