Framgångsevent 5 oktober: Hur kan vi alla skapa högpresterande team?

Framgångsevent 5 oktober: Hur kan vi alla skapa högpresterande team?

Nu bjuder vi in till höstens första event på Mindflowers kontor! Den 5:e oktober kommer vi med hjälp av skickliga föreläsare och experter utbilda, diskutera och trendspana tillsammans. Vi gästas av Berit Friman, VD på Dale Carnegie Sweden, på temat "Hur kan vi alla skapa högpresterande team?", men vi bjuder även på en namnkunnig expertpanel och besök från VÄSTERÅS DESTILLERI

På vårt Framgångsevent den 5:e oktober gästas vi av ett gäng duktiga personer som tillsammans kommer diskutera intressanta ämnen som innovation, datavisualisering, kundportaler samt MI, AI och inbyggda system. 

Vår expertpanel består av:
 
Martin Ekström, doktor i elektronik och till vardags programkoordinator Civilingenjörsutbildningen i Robotik vid MDU. Tillsammans kommer vi att utforska de spännande horisonter som öppnas upp av artificiell intelligens och maskininlärning, och hur dessa banbrytande teknologier kommer att forma vår framtid.
 
Vi kommer även att få lyssna till Anders Wikströms tankar om kopplingen mellan innovation, effektivitet, team och individ. Anders är doktor i innovation och design och arbetar till vardags som forskare och lärare vid MDU. Han har även varit med och grundat Prindit. Hur mäter man egentligen innovationskraft? Det och mycket mer kommer vi att prata med Anders om. 

Klaus Skriver, Country Manager Sweden på e-handelsplattformsleverantören DynamicWeb. Tillsammans med vår kund Skanska Rental har vi utmanat en hel bransch i att skapa en hållbar framtid och minska administrationen både internt och för kunden. Vad var det egentligen som gjorde att det blev så bra?
 
Micael Baudin, R&D Expert Digitalization på Seco Tools. Genom att visualisera data har vi skapat möjlighet att tidigt i processen identifiera och förhindra överproduktion, onödig energianvändning och CO₂e-utsläpp samt stöttat återvinning. Michael kommer att dela med sig av sina tankar och erfarenheter kring att vara på väg mot Industri 4.0. Vad krävs av både teknik och människa? Det och mycket mer är vi nyfikna på att utforska tillsammans med Michael! 

Varmt välkomna!