Vi söker en konsultchef

Söker du en omväxlande roll där du får chansen att ta stort ansvar och vara med och påverka? Vill du vara en del av ett företag som är i stark tillväxt och strävar efter att bli branschens bästa arbetsgivare? Då kanske du är vår nya konsultchef! 

Som konsultchef hos oss har du ansvar för vår konsultavdelning bestående av ca 25 systemutvecklare och verksamhetskonsulter. Till din hjälp har du tre teamledare som leder det dagliga arbetet i teamen. Din uppgift är att skapa bra förutsättningar för teamen att lyckas i sitt arbete. Du är också med och driver interna projekt för utveckling av vårt arbetssätt, processer och metoder. Innovation och att ligga i teknikens framkant är viktigt för oss och det är därför viktigt att även du som vår konsultchef tycker att det är intressant och spännande.  Du är ansvarig för Mindflowers leverans samt utvecklingsplanen för våra produkter. Du har tät dialog med våra kunder och är mån om att vi utvecklas långsiktigt tillsammans. Som konsultchef har du en central roll i företaget och ingår i ledningsgruppen. Du har personalansvar för samtliga team och rapporterar till VD. Du genomför årligen medarbetarsamtal och ingår i vår lönesättande grupp tillsammans med HR och VD. 

 Vi söker dig som är en trygg ledare med god kommunikativ förmåga och som är nyfiken på din omvärld.  Vi är ett litet företag och det är därför viktigt att du har förmågan att ta egna initiativ, är modig och har förmåga att utmana. Våra medarbetare är vår största styrka och det är därför superviktigt att du är en social person som ser till teamets välmående. För att passa in i rollen som konsultchef hos Mindflower är det viktigt att du står bakom våra värderingar:  

  • Be nice 
  • Keep it simple and transparent 
  • Just do it 
  • Use resources wisely 

Erfarenhet av scrum och/eller projektledarbakgrund är meriterande.  

 Vi erbjuder en spännande och utmanande roll i en prestigelös och familjär organisation där det finns möjligheter att utvecklas och göra verklig skillnad. Om du känner att den här beskrivningen stämmer in på dig, tveka inte att söka rollen. 

Om Mindflower 

Mindflower är en snabbfotad, rolig och inspirerande arbetsplats med stor laganda. Vi rekryterar medarbetare som vi tror kan göra skillnad. Vi utvecklar affärer och kompetenser för att växa tillsammans. I över 15 år har vi hjälpt våra kunder att bli riktigt bra på digitalisering. Vi jobbar inhouse. Det betyder att vi arbetar på plats på vårt kontor i Västerås. Våra medarbetare träffas dagligen, lär av varandra och delar erfarenheter. Vår samlade kunskap är vår största styrka. Syftet är enkelt! Vi vill att våra kunder och medarbetare ska känna sig trygga med att vi kan utvecklas tillsammans under en lång tid framöver.  

Vårt erbjudande till dig  

För oss är trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare viktigt. Därför får du tillgång till flextid, friskvårdsbidrag och ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning. Vi älskar att ha roligt under arbetstid där vi tillsammans skapar en god stämning och gemenskap. Även utanför arbetstid tycker vi det är kul att hitta på roliga aktiviteter såsom AW och events!  

Placeringsort: Västerås

Ansök genom att skicka ett mail med ditt CV och ett personligt brev till work@mindflower.se

Välkommen till Mindflower!